Blog detaljno




7.11.2014. 11:25:00
Сан србске летње ноћи Већ, неколико ноћи, сањам исти сан. Дошао ми је син Михајло са породицом из Аустралије после годину дана. Радознао, пита ме “ Шта се то догодило у Србији, шта смо све чули и видели у њиховим средствима информисања. Чули смо се стално, али ми сада полако све лепо објасни “ ?
Наравно, да ћу ти објаснити, рекох али већ и сам доста тога знаш. “ Да, али ми ниси рекао како је све почело, и шта је био непосредни повод за све “ ?
Знаш и сам, колико пута сам ти говорио како се живело у оном логору који се звао Република Србија, под оним управником и његовом кликом, али Богу хвала, да смо се те банде отарасили и да смо почели да живимо као људи. Али, у праву си није било лако, a ни почети све оно што смо преко главе претурили.
Све оно што су нам приредили, много тога и сам знаш, то не дао Бог никоме, али, када је дозволио оној змији Тачију да крене на наш народ на северу Косова и Метохије, када је почело убијање, пљачка и прогон нашег народа била је ноћ, тако да многи од нас то нису ни знали до ујутро, а и онда то није могло да се чује на његовој телевизији. Тек негде око 8 сати почеле су да стижу вести са локалних телевизија и радија а велики део народа је успео са најнужнијим стварина и децом да се пребаци преко административних прелаза где их је сачекао народ и народна војска. Стравичне приче о покољима целих породица, попаљеним и опљачканим имањима су стизале из минута у минут, а народ је уз сву кукњаву још неко време био у шоку. Без обзира, што је управник логора јавно рекао да он неће да штити ниједног свог грађанина оружаном силом, мало је било оних који су веровали да ћемо доживети још једно понижење, од ових изрода и Нато плаћеника.
А онда је кренуло, оно што је неминовно морало да се догоди. Незнам тачно где, у ком месту, ни ко је први кренуо, али смо сазнали да народ иде масовно ка Београду свим расположивим превозним средствима, и да је само у почетку било млаких покушаја милиције да нам стане на пут. Међутим, када су видели огроман талас народа, када су видели крв која је прокључала у људима, највећи део њих се прикључио народу. Касније смо сазнали да је један део војске који је био уз саму границу хтео да уђе на Косово и Метохију, да штити народ и нејач али да то министар војни није дозволио. Када су видели шта се десило војници су плакали, али, они су се први са својим старешинама организовали и кренули на Београд и Генералштаб. Већ око 12 сати су били надомак Београда, када су почеле да стижу прве вести да је и највећи број грађана надомак главног града.
“ Шта је даље било ? чули смо да је било и жртава “ ?
Тако је, било је оних који су веровали да ће ово лако и брзо да се заврши, али, није било баш тако. Када су видели препуне улице народа у главном граду, неки од опозиционих посланика су покушали да се ставе на чело народа, али их је народ као и ову мафијашку камарилу на власти одавно презрео, тако да је мало недостајало да их народ прегази. Мисао у већини глава тога дана била је, ни курта-ни мурта, доста је народу оваквих „ представника “ од којих смо били још сиромашнији, гладнији и беднији.
А првих жртава је било, у покушају приватне војске да одбрани од народа и милиције један замак у околини главног града и њеног власника-младог политичара. После њихове ликвидације милиција је у подруму пронашла савремену лабораторију и огромну количину наркотика, робу убице Тачија, која је била спремна за нашу децу. То је иначе била странка која се представљала као убога сиротиња када су предали имовинску карту а само у том складишту имали су наркотика за више милиона евра. Било је жртава и касније, док се народ са војском и полицијом организовао страдало је пуно људи на нашој страни и то замисли од плаћеника американаца и енглеза којима се управник окружио, вероватно из страха да не може да потпуно рачуна на своје лично обезбеђење а и био је потпуно у праву, јер су га они чим су на другој страни видели своје очеве и браћу одмах напустили. Било је, и доста дезинформација, које су протурали ткз. „ демократски медији “ најгори шљам који је засео у уредничке фотеље дневних листова и телевизија са националном фреквенцијом, од лажи о масовним стрељањима до позива злочиначкој Нато организацији да окупира нашу земљу, као да ми већ нисмо били под окупацијом њихових слугу.
Истина је, да је било анархије на страни народа, да је то и разумљиво обзиром на огроман гнев народа, жељу појединаца да се одговорни за злочине које су учинили према народу ухапсе, да им се јавно суди, да се врати смртна казна, да се јавно стрељају у директном преносу на народној телевизији.
У тој ситуацији, када је требала хладна глава и здрав разум, добили смо са народне телевизије, из које су побегле све оне протуве које су величале сва достигнућа управника логора и његове злочиначке клике, помоћ неколицине признатих правника који су нам помогли да на правно-легалан начин представимо народни протест.
Они су, позивајући се на Устав Републике Србије објаснили народу и међународној заједници да је по члану 2. Устава народ носилац суверености, да сувереност потиче од грађана који је врше референдумом, народном иницијативом и преко својих слободно изабраних представника, а да ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободно изражене воље грађана. Да је по члану 24. право на људски живот неприкосновено и да по члану 26. нико не може бити држан у ропству или у положају сличном ропству.
“ Шта се после догодило “ ?
Да би спречили анархију, по договору са старешинама милиције и народне војске формиран је Народни одбор, који је имао задатак да покуша да смири огромно незадовољство и да формулише захтеве у име народа. Прво су позвали све државне органе да свако настави да ради свој посао, да се појачано обезбеде сви гранични прелази да би се спречио сваки покушај бекства чланова злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу “ и свих оних који су са правом очекивали хапшења. Ипак, упркос свим мерама један број тих лопова и хоштаплера успео је да побегне са коферима пара и породицама у суседне државе. Нисмо успели да спречимо ни његово бекство, са кумом и делом камариле побегли су хеликоптером из Батајнице у Независну државу Хрватску, а по речима пилота када су га отпустили одмах после његовог полетања из шуме се појавило неколико возила у која су почели да улазе. Све нас, су позвали на мир, на стрпљење, да им омогућимо да се они организују и представе наше циљеве, а на првом месту како да се за сва времена ослободимо ових Нато-плаћеника, издајника нашег народа и највећег антрополошког отпада од настанка света, а да на нашим рукама не остане њихова погана крв.
Да би могли да почну да демонтирају онај злочиначки систем, после обављених консултација са умним и моралним стручњацима за право урађено је :
Пошто је управник побегао из земље у Ендехазију, по Уставу га замењује Председница Народне Скупштине републике Србије а она је у Београду који је тога дана имао око пет милиона грађана донела Одлуку о распуштању Народне скупштине. Обзиром, да по члану 128 Устава републике Србије мандат Владе траје до истека мандата Народне скупштине која ју је изабрала, после констатовања чињенице да нема Скупштине – нема ни Владе, по систему народ дао-народ узео.
Друго, распуштањем Народне скупштине и Владе, донела је Одлуку о преносу свих уставних овлашћења на Народни одбор.
На првом, сабрању Народног одбора усвојен је Проглас свим грађанима Србије и међународној заједници у коме је речено, да је основни узрок народног незадовољства отворена велеиздаја државе и свих њених интереса, а да су носиоци те срамне издаје управник и његови сарадници. То злочиначко удружење „ Европа нема алтернативу ″ оличено у управнику и његовој клики, Влади републике Србије и највећем броју њених министара, довело је Србију на ивицу опстанка и просјачки штап. Испуњавајући захтеве ткз. „ међународне заједнице ″ а против директног интереса државе Србије и њених грађана успели су да униште највећи део оног што је било народно и традиционално-морално, материјално и економски, да понизе и опљачкају грађане Србије.
Сада, када се сетимо свечане заклетве коју је пред Народном скупштином изрекао управник на својој инаугураци која гласи: ″ Заклињем се да ћу све своје снаге посветити очувању суверености и целине територије Републике Србије, укључујући и Косово и Метохију као њен саставни део, као и остваривању људских и мањинских права и слобода, поштовању и одбрани Устава и закона, очувању мира и благостања свих грађана Републике Србије и да ћу савесно и одговорно испуњавати све своје дужности ″, видимо плодове његовог рада, и његових сарадника. А данас, када знамо да је новцем ткз. „ међународне заједнице ″ на првом месту САД и Немачке он и његова партија доведен на власт да би он као осведочени „ демократа-миротворац-реформатор и прагматичар ″ радећи од првога дана, свакога дана и сваке ноћи, на потпуном уништењу свих нас, да нас биолошки истреби, до дана када је као њихова марионета срамно побегао у Ендехазију, слободно може и он у њиховом Сабору да каже „ Србије више нема, ја сам је уништио ″.
Ми, као народни представници му поручујемо, да слободно може да се врати у Србију, да ће имати много поштеније суђење, него сви они његови политички противници по затворима, само зато што су указивали на све лоповлуке његове камариле, а између нас, наше јадне деце и наших унука, понижених и опљачканих-више милиона грађана Србије и њега и његових лопова и хоштаплера ми ћемо се лако определити.

Да би, међународна заједница знала, ко смо, шта смо и одакле смо, ми, народни представници Србије, данас сабрани у престоном граду Београду, у име свих поштених и честитих грађана Србије, изјављујемо: Као држава, већине потомака Светог Саве и Светих Немањића, увек смо били за поштовање свих права и слободу свих људи, без обзира на нацију и веру. Никада нисмо водили освајачке ратове, друге поробљавали и мучили, и у оба светска рата били на страни оних који су се борили за слободу и правду. Били смо поробљавани, мучени и убијани, због тога што јесмо, били изложени геноцидном уништавању од Немачке и Независне државе Хрватске. Против Европе и САД нисмо никада ратовали, али јесу они против нас, Немачка у два светска рата а заједно са САД и чланицама злочиначке НАТО организације, у организованом бомбардовању наше државе што је имало за последицу уништавање нашег народа, привреде и државе, довођења на власт њихових марионета, свуда и на сваком месту са циљем да нас потпуно сатру као народ и распарчају нашу домовину да би је после поделили између себе наши осведочени непријатељи, тако, да се данас јужни део наше државе, који се зове Косово и Метохија и који је духовно срце нашег народа налази под њиховом привременом окупацијом, али, даће љубљени Господ и спас наш Исус Христос да ће свако добити по делима својим, верујемо само у Његову божанску правду. Као победници у ослободилачком, првом светском рату против Аустроугарске и Немачке, изгубивши више од милион својих грађана, уложивши све оно крвљу освојено у нову државу Краљевину Срба, Хрвата и Словенаца, омогућили смо и њима, који су били слуге и никада нису имали државотворну свест да добију државу слободних људи. Бедни и искомплексирани, задојени исконском мржњом узвратили су нам, пакошђу, прогоном и убиством нашег народа само зато што смо били Срби православне вере. Исто се догодило и у другом светском рату, подневши милионске жртве на страни оних који су волели слободу, доживели смо разарање земље, геноцид од оних истих којима смо даровали слободу, да би после тога нико нас ништа и не питајући завршили у творевини названој Југославија. Ту исту творевину, су растурили исти они којима је смисао и начин живота злочин, који нису у стању ништа лепо, корисно, правдољубиво да створе, кроз припрему, непосредну сарадњу, обезбеђена финансијска средства исти они који су српски народ сматрали нижом врстом, који може бити само колонија, извор сировина и тржиште њихове нацистичке идеологије и производа, кроз поновни геноцид над српским народом од на првом месту Немачке, Ватикана и САД.
Данас, када се Србија, поново диже из пепела, када полако али одлучно стаје на своје ноге, молимо, све земље света у којима се налазе чланови злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу ″ да нам помогну у њиховом повратку на место њиховог злочина, а ми као народни представници, који још увек нису вратили смртну казну, свечано обећавамо, да ће имати све могућности на располагању по највишим светским стандардима да докажу своју невиност.
„ Шта је даље било, какве су биле реакције “ ?
Различите, од потпуног одбацивања САД и њихових европских марионета, до става огромне већине држава да је то унутрашња ствар грађана Србије. Прво, је било очекивано јер је било јасно да САД и Немачка неће тек тако лако да се опросте од својих љубимаца, обзиром да су у њих уложили огромна средства, а да њихови „ извођачи радова “ на пројекту који се звао уништење Србије нису успели да заврше свој прљави посао до краја. Међутим, обзиром да је било и отворених претњи и обећавања војне интервенције у ситуацији када је бивши министар војни са својим пријатељима потпуно опљачкао и скоро уништио одбрамбену моћ наше војске коју је свео на двадесетак хиљада људи са пушком, после објављивања ових чињеница грађанима и уз њихову сагласност, замолили смо и добили статус придруженог члана са свим правима и обавезама који уз то иду од међународне организације БРИК, војног и трговинског савеза који чине: Русија, Кина, Индија, Бразил и више држава. Њихова, првенствено брза и најмодернија војна помоћ, уз специјалне падобранске јединице и после ванредне мобилизације великог броја војно способних грађана, било је оно што у својим злочиначким плановима а познајући слободарски и борбени дух српског народа нису предвидели и што им је омело тренутне планове.
„ А после тога “ ?
Тај период одмеравања свих могућности трајао је извесно време, међутим, наши народни представници у дипломатији су добили задатак, да у свакој прилици и на сваком месту почињу сваки разговор речима: „ ја, као представник државе Србије чији је један део под привременом окупацијом злочиначке Нато организације “ ........., били су једноставно овлашћени да воде дипломатске разговоре само о темама: укидање привремене окупације наше државе, надокнада ратне штете нанете Србији после светских ратова, грађанског рата у Југославији и злочиначке Нато агресије на нашу земљу, а тек после о трговини и билатералним односима. Било је оних који су их слушали и давали нам подршку у праведној борби као и непријатности у Уједињеним нацијама, када је тренутно председавајући министар Ендехазије после познате уводне речи нашем народном представнику одузео реч, што је имало за резултат да је огромна већина представника других држава на челу са земљама БРИК напустила заседање. У згради су остали само представници САД са својим слугама и неколицином земаља, сиромашних и послушних.
„ То смо и ми у Аустралији видели, али, ниси ми рекао шта сте радили у земљи “ ?Прво, видели смо колико је корупција у држави узела маха, да је пљачкање грађана био посао који су они на власти развили и патентирали, да им је то била једина и основна делатност, како што више опљачкати народ?
Пошли смо од чињенице, да су сви закони и на основу њих пратећи прописи за нас људе-народ, да свима нама буде боље, а да је изнад њих само Божија воља, и да све оно што је у супротности са интересом народа иде у смеће-на ђубриште историје, сви папири и сви људи који су их донели и примењивали на штету већине нас. После сагледавања катастрофалне ситуације у свим областима живота и рада, знајући све оно што су Нато слуге и плаћеници радили задњих година, да буквално није постојала област деловања осим ? читања временске прогнозе, коју нису испоганили својим партијским радом, пљачком и корупцијом, наравно, заједно са својим „ опозиционим “ колегама, донели смо неколико Одлука са снагом закона.

Прво, забрањује се свака страначка активност у наредних 5 (пет) година, под претњом казне строгог затвора у трајању од најмање 10 година.
Друго, сва покретна и непокретна имовина свих политичких странака даном ступања Одлуке на снагу је имовина државе Србије. У свим целинама, почев од локалне самоуправе образовати комисије за попис, а свака радња која има за циљ прикривање имовине-архиве-докумената биће најстрожије кажњена. Сви запослени у Влади, Народној скупштини и свим пратећим целинама, су под отказним роком. У међувремену, извршиће се анализа радног ангажовања свих запослених да би по утврђеним критеријумима остао потребан број запослених, највише 10-15% садашњег стања. После добијања решења о прекиду радног односа са правном поуком, сви остали имају рок од 7 дана да се пријаве Националној служби запошљавања.
Треће, укидају се на свим нивоима у држави све владине и све невладине агенције и организације, оне које су пиле крв народу финансиране из иностранства или из буџета, а на рачун свих нас, брисањем из Регистра у року од 3 дана, као и сви одбори и разна „ консултативна тела “ као најгори појавни облик корупције и прихватилиште свих оних партијских кадрова који су радили на уништењу државе, често на по 5-6 лепо плаћених функција. Поновна регистрација биће могућа после доношења новог закона, у оним областима које држава Србија дозволи, а до тада све послове од интереса за грађане обављаће држава Србија.
После тога, смо дефинисали приоритете у стављању државе на ноге, као што је :обавеза народних представника да утврде, са грађанима државе Србије усагласе и да представе свету, шта је наш национални интерес, од кога никада нећемо одустати и за који ћемо се борити свим силама, увек, и на сваком месту.
Затим, обавеза народних представника да обезбеде посао сваком грађанину, свако може да ради само један посао за једну плату. Свако мора да има довољно хране, огрева и потребних лекова, у томе нико несме да оскудева. Утврдити и сваком врстом државне помоћи помоћи живот у Србији, рађање и породице са много деце, то је императив и стална обавеза свих нас. Без помоћи „ стручњака “ из бивше Српске академије наука и уметности који су одбацивши народ, себе морално сахранили, са умним и честитим представницима народа, извршити потпуну реформу образовања, написати нове уџбенике и своју историју коју ће учити наша деца, без обзира да ли се и коме то не допада. Са оним честитим стручњацима који нису огрезли у криминал унапредити систем обавезне здравствене заштите, где неће бити места онима који претходну ноћ преспавају у државној служби да би после подне радили приватно и свима онима који су ту племениту професију испоганили, којима ће бити одузето све оно што су покрали од народа, а моћи ће да отпутују ван земље када јој буду вратили новац уложен у њихово скупо школовање. Дефинисати шта, како, колико и за кога производити? уз моралну обавезу куповања домаће робе. Сваки извоз иде преко државе, сви могу извозити све оно што је трговински вишак, а увозити само оно за шта у држави не постоји могућност да се произведе. Сви трговински дисконти морају имати најмање 75% робе произведене у Србији, уз заштитну царину од 10-50% за све оне производе на нашем тржишту које су европљани субвенционисали а приход од царина иде директно за побољшање положаја домаћих произвођача. Дефинисали смо, које су поред пољопривреде делатности које ћемо развијати, а које постепено уз прилагођавања околности и запослених постепено гасити. У држави ће се производити храна органског порекла, за којом је највећа тражња, а храни генетски модификованој у нашој држави нема места. Све до тада увезено, биће испитано, уништено а против свих одговорних покренут кривични поступак уз надокнаду штете држави.
Под претњом казне строгог затвора, забрањена је свака синдикална активност, посебно у здравству и милицији.
Са земљама комшијама сарадња је могућа само по принципу реципроцитета, а ако не желе, могу одмах да напусте тржиште Србије.
„ Чули смо да је било доста кукњаве око тога “ ?
Да, што смо и очекивали. Прво је Србију напустила фирма Идеа, власника из Ендехазије када су почели да затварају тржне центре широм државе јер им робу нису куповали више ни њихови запослени. Претили су тужбом Светској трговинској организацији и тражили заштиту својих интереса позивајући се на добру сарадњу са бившим управником злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу “ који им је омогућио поред куповине земљишта, хране, воде, и предузећа будзашто и своју помоћ да Република Србија чији је он био задњи председник неће да им буде сметња код уласка у Европску унију због два пута убијаних, протераних и опљачканих Срба из њихове Независне и геноцидне државе Хрватске а они су њему љубазно обећали да се захвале организацијом донаторске конференције. Замисли, толику беду бившег управника који је био спреман да прода све оне поклане и бачене у стотине јама широм њихове проклете НДХ, и све оне корпе пуне очију невине српске дечице које су слали свом поглавнику. Знамо ми, да би он то њима завршио и бесплатно да га не моле али, сада то може из Брисела да организује за своје партијске колеге-лопове од којих полако али сигурно узимамо и враћамо народу из њихове покретне и непокретне имовине све оно опљачкано од народа.
Донели смо одлуку, да нема повраћаја никакве имовине бившим републикама ни другим државама све док се не реши сваки статус и имовина наших протераних и побијених грађана, да ћемо сваку сарадњу у било којој области условљавати претходно регулисаним правним и стварним статусом нашег народа, док је обустављен и проглашен правно ништавним поступак свега до тада враћеног.
После проглашене амнестије свих политичких затвореника и повратка свих оних запослених у држави, који су се на било који начин супротстављали лоповлуку управникових сарадника, уз бесплатну помоћ старих и искусних кадрова у својој струци а не компромитованих никаквим политичким активностима, уз новозапослене после тестирања свих способности и уз тест читања и писања ћирилицом, имали смо на располагању кадрове за нови почетак-кадрове који су имали у себи страх само од Господа. Кадрове који су били људи које сви знамо, домаћини и породични људи којима је мајка Србија била на првом месту. А посла су имали свуда, док су једни уз позив грађанима и свим институцијама да помогну и пруже доказе о сваком лоповлуку у свакој делатности, у сваком месту и у свакој улици формирали Регистар свих оних за које постоји чврста основана сумња а и докази да су на било који начин опљачкали народ, дотле је од тадашњег „ европејског “ и тешко криминализованог судства један део судија без нерешених судских предмета а на чији рад до тада нико од грађана није имао примедби, уз помоћ радника милиције који су једва дочекали да поврате част и углед своје установе и своје старешине виде тамо где им је место, као и неколицине још честитих јавних тужилаца почели највеће чишћење Србије од деловања злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу ″.
Посебан проблем смо имали, да тачно утврдимо шта и колико је дошло разних донација из иностранства те смо оно што смо знали ставили на сајт државе и позвали све на сарадњу. Најбољу евиденцију су имали Јапан и Норвешка, до најситнијег детаља тако да смо лако нашли све оно што су „ доктори ″ покрали и пренели у своје приватне ординације, зато су им „ колеге ″ слале сиротињу рају да их пљачкају док су они заказивали снимања на 6 месеци. Видели смо и концепт како је управник са својом камарилом пљачкао све нас и зашто је било потребно злочиначко удружење „ Европа нема алтернативу ″. Наиме, прво су за свој прљави посао примили аванс, па коначан износ, па када посао око уништења Србије нису завршили до краја тражили су и добијали од сваког „ пројекта ″ проценат, који је прво ишао од 10% да би на крају њиховог ангажмана стигао до 50% свих пара које су у земљу долазиле, наравно преко рачуна разних агенција и директно на егзотична пореска острва. Зато су одбијали земље као Русију и Норвешку, које су хтеле да помогну али су тражиле директан увид у начин трошења новца.
После свих анализа, донели смо одлуку и о продаји комплетног возног парка државе, на хиљаде најмодернијих и блиндираних возила. Остављено је оно најнужније, док су уважене потребе само здравства, војске и народне милиције. О трошку државе, а даће Бог да ћемо и то наплатити из имовине оних издајника народа, донета је одлука о замени свих личних докумената на ћирилици, да сви натписи у држави морају бити на званичном писму, осим назива страних фирми.
Тако смо се организовали, да су сви грађани увече на народној телевизији могли да чују и виде ко, када и због чега је ухапшен, ко је и због чега осуђен, ко и какве мере припрема за оне банке које су још увек мислиле да ће моћи да пљачкају народ, да могу да пруже сваку врсту помоћи људима који воде истражне радње против свих оних који су уништили Службу друштвеног књиговодства и претходни банкарски систем Србије, да могу да помогну око свих ткз. „ буразерских ″ приватизација, када је имовина више генерација радних људи преко ноћи отишла у руке лопова кроз поступак који су звали „ приватизација ″ захваљујући партијским колегама као консултантима разних мафијашких агенција који су их „ процењивали ″ и корумпираним судијама који су судили по партијским критеријумима.
Свако има право на своје мишљење, изношење ставова, али више не народним парама, и не више на средствима информисања која су направљена народним парама-сви изграђени предајници су имовина народа а коме треба гледаност нека развија мрежу о свом трошку. Са тим циљем, унапредили смо и рад медија увођењем лиценце за сваки јавни посао тако да ко жели да региструје дневни-недељни лист новцем из иностранства, може, само на насловној страни словима од 30 пиксела мора да пише: нпр. лист који се финансира од Немачке владе, или рецимо тв-кућа, може, новцем из иностранства-може, само што је законска обавеза да пре почетка сваке информативне емисије иде најава, ово је телевизија која је основана новцем, на пример г-дина Сороша, и основно, пре регистровања полаже се депозит у Народној банци Србије нпр. 100 милиона динара, из тог депозита се скида износ за сваку казну коју изрекне Комисија народног одбора за праћење рада медија онима који још мисле да могу да пљују грађане и институције државе Србије. Чим износ преосталог депозита падне на 30% позива се оснивач и уколико га у наредних 7 дана не обнови до износа од 100% медиј се брише из регистра.
Оно што је као последица нашег рада било одмах уочено је чињеница, да после укидања страначких паразита и банде штеточина која се звала Влада, одмах је дошло до смањења свих видова пореза, такси и доприноса. Смањене су акцизе, смањене су цене свих комуналних услуга јер више није постојао огроман бирократски апарат који је сисао крв народу. Потпуно је укинут порез на додату вредност на све што је намењено деци. Смањене су све обавезе привредницима, који су постали конкурентнији. Није било више потребе набављати основне потребе преко лажних тендера и лажних јавних набавки, нити су партијски руководиоци као председници управних одбора и на свим другим функцијама морали да издвајају кроз цене свих роба и услуга допринос партијама које се више нису спремале ни за какве изборе. Смањењем трошкова енергије, транспорта, доприноса запосленима и свих пореза дошло је и до смањења свих малопродајних цена што је имало за последицу повећану куповну моћ грађана и пораст животног стандарда. Формиран је огроман фонд из укупне имовине која је враћена држави из кога је могао да буде откупљен радни стаж за хиљаде људи, исплаћена сва социјална давања, издвојена средства за трајно збрињавање свих избеглих и трајно расељених лица и одвојена посебна средства за све садашње и будуће мајке и сву још нерођену децу.
Док су се једни бавили последицама, други су тражили решења за превазилажење тренутног стања и за будућност, тако да смо као чланица БРИК организације добили статус најповлашћеније државе уз потпуно отворено тржиште за све произведено у Србији, нове могућности обезбеђења енергије, трансфер модерне технологије, формирање заједничких фирми и заједнички наступ као и могућност повлачења већ спремних кредитних линија уз грејс период од 4 година и отварање пословних банака које би пратиле делатност српских фирми. Европским фирмама је наговештена могућност да будући пласман њихове робе на тржиште земаља БРИК може да иде само ако је произведена у Србији. То је била и једна од последица после прекида свих аранжмана са ММФ и Светском банком. Њихових услуга смо се одрекли после неколико дана, знајући ко, како и на који начин је са њима успео да задужи нас и наше унуке а да при томе напуне своје џепове. На молбу да седнемо и видимо шта и колико смо ми као држава дужни, одговорили су да они наше представнике не прихватају као легитимне уз претњу да они имају могућности да наплате своја потраживања. Онда смо, ми окупивши најквалитетније људе и уз сва доступна документа, припремили тој разбојничкој дружини један документ у коме смо изнели наш став, а који гласи : да ми у Србији, држави честитих и поштених грађана нисмо никада избегавали плаћање својих обавеза па то нећемо радити ни у будуће, али, да из заплењене документације можемо и хоћемо да вратимо сваки онај износ који је био примљен и утрошен 100% за опште добро грађана а све оно што је од њих отишло по разним основама у приватне џепове свих оних који су покрали грађане Србије, преко разних
„ пројеката ″ злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу ″ то нећемо да платимо и да то не сматрамо дугом државе, да они то могу да наплате од оних којима су тај новац и дали који се и налази на њиховим рачунима широм света као и из депозита девизних резерви Народне банке Србије који су код себе држали.
Одбили су даљи разговор, али смо незванично чули да су га разматрали, а када би прихватили наш предлог да би остатак дуга био 3-5 милијарди евра, што би био приоритет враћања у наредном периоду.
„ А на Косову и Метохији, какво је сада стање “ ?
Слично претходном, упознали смо комплетну јавност са чињеницом да су они који су имали мандат међународне заједнице да чувају мир и сами учествовали у злочинима над нашим народом. Нису нам познати њихови даљи кораци, а ми као држава ћемо се ангажовати на провери, да ли су основане информације да на нашој светој земљи, складиште искоришђени радиоактивни отпад из атомских централа САД, Француске и Немачке. Наиме, регистровани су летови тешких хеликоптера са албанске обале, ноћу, са цилиндричним металним контејнерима а у њиховој војној бази рад тешких машина-бушилица. Претпостављамо да их закопавају а после наливају бетоном, прекривају земљом и травом.
„ А ти, шта ти мислиш о свему што сте преживели “ ?
Верујем да смо на правом путу, доста је постигнуто и преко очекивања, захваљујући огромној народној енергији и чињеници да су људи повратили своје достојанство, да се на њиховом лицу види осмех после дужег времена, и да су спремни да никада више не дозволе да се појави неки нови управник.
А то је само прави почетак.




Upoznavanje preko neta, upoznavanje radi braka, upoznavanje licni oglasi, upoznavanje chat,
upoznavanje devojaka, druženje upoznavanje

Polovnjaci | SMS Poruke | Pričaonica, upoznavanje | Prvi-sastanak | Smešne slike, video snimci
SMS pričaonica | Sklapanje braka | Cacciaserbia

Copyright © 2013        Powered by SB Studio