Blog detaljno
7.11.2014. 11:34:00

Novi prilozi za biografiju Aleksandra Vucica

Fahrijin sin

Dok srpski mediji, pod šapom SNS-a i premijera Vucica, šire famu o njemu kao lideru na Balkanu, štampa iz okruženja opisuje njegovo porodicno poreklo.

Milica Grabež

Mediji u južnoj srpskoj pokrajini, na Kosovu i Metohiji, na albanskom jeziku, pišu da je Aleksandar Vucic, po svemu sudeci, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu.

Ustvari, tu vest su prvo objavili hrvatski mediji. Portal "Dnevno.hr" u tekstu pod naslovom "Vucicev otac Albanac", a stric ustaša, tvrdi, pozivajuci se na svoje izvore, da je Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vucica. Objavljuje i fotografije Vucica i Fahri Musliua, a citira i jednog clana SRS koji tvrdi da je Vucicev stric za vreme drugog svetskog rata bio - ustaša.

Albanski mediji takode pišu o Vucicevom ocu Musliu, koji tvrdi da ne poznaje Aleksandra, ali priznaje da je kao mlad novinar radio u Tanjugu zajedno sa njegovom majkom Angelinom. Eh, ta dežurstva. I duge noci...

Mediji u Makedoniji objavljuju i fotografije Aleksandra, Fahri Musliua i zvanicnog oca Andelka Vucica, napominjuci da Aleksandar i Fahri neverovatno lice jedan na drugog!

Tako okruženje predstavlja samoproglašenog lidera na Balkanu Aleksandra Vucica. Podgoricki dnevni list Vijesti piše u tekstu "Beograd kao Pjong Jang", da je Vucic nadmašio i Kim Džong Una, navodeci da je Vucicu aplauz njegovih seiza u Narodnoj skupštini Srbije, trajao deset sekundi duže od aplauza koji je dobio severnokorejski diktator!

Eto kako okruženje gleda na našeg diktatora.

Upoznavanje preko neta, upoznavanje radi braka, upoznavanje licni oglasi, upoznavanje chat,
upoznavanje devojaka, druženje upoznavanje

Polovnjaci | SMS Poruke | Pričaonica, upoznavanje | Prvi-sastanak | Smešne slike, video snimci
SMS pričaonica | Sklapanje braka | Cacciaserbia

Copyright © 2013        Powered by SB Studio